Yrittäjä, kouluttaja, suoramyyjä, johtaja, verkostoituja, esiintymisvalmentaja, äänikirjailija, toisintekijä.

Henri on alansa huippuosaaja. Hän aloitti suoramyyntiuransa vuonna 2003 ja johtaa tällä hetkellä yhtä Suomen menestyneimmistä suoramyyntiorganisaatioista. Vuodessa hän nousi edustamansa yhtiön yhdeksi johtavista partnereista. Hänen johtama tiimi on rakentanut kansainvälisen liiketoiminnan, jossa on tuhansia tyytyväisiä asiakaita. Jo kolmantena vuonna Henrin johtama tiimi tuotti yli 1 miljoonan euron (€) liikevaihdon. Tavoitteellinen tekeminen synnytää tulosta, myös kansainvälisellä pelikentällä.

Uskon, että suurimmat esteemme oman menestyksemme tiellä ovat omat ajatukset. uskomukset ja rutiinit johon olemme tottuneet.

Henri on valmentanut ja auttanut useita Suomessa toimivia suoramyyntialan yrittäjiä kasvattamaan omaa liiketoimintaansa ja on arvostettu konkari alallansa. Hänellä on laaja perspektiivi yrittäjyydestä, koska hän on nähnyt liiketoiminnan molemmat puolet, niin onnistumiset kuin sudenkuopatkin. Ensimmäisen yrityksensä Henri perusti jo 18-vuotiaana.

Tärkein ominaisuus on palava halu,
vahva visio ja tavoite tulevasta.

Henri on saanut tunnustusta myös energisestä ja taitavasta esiintymisestä ja ensimmäistä kertaa kouluttajaksi häntä pyydettiin yli kymmenen vuotta sitten. Nykyisen esiintymisvalmentamisen lisäksi Henri tekee itse säännöllisesti sitä, mitä opettaa kouluttamalla ja valmentamalla eri kokoisilla esiintymislavoilla. Lisäksi hän on julkaissut kaksi äänikirjaa suoramyyntialan ammattilaisille: ’Buukkaa kuin ammattilainen’ ja ’Tee asiakkaita kuin ammattilainen’. Kaiken ohella Henri on myös toiminut valmentajana yhteistyössä yrityksen Kuudes Aisti kanssa.